miercuri, 16 noiembrie 2011

Londra - o shaorma cu de toate

Precizez, înainte de toate, că eu sunt fan shaorma! Iar Londra e condimentată, aromată și colorată întocmai unei shaorme cu de toate (și nu orice shaorma,ci una autentică)!

Deși nu m-a atras niciodată ca destinație de vacanță, m-am îndrăgostit de Londra la prima vedere! De ce? Pentru ca e trepridant de vie!

Recomand: parcul Greenwich pentru cei ce preferă spațiile verzi (se plimbă veverițele acolo cum se plimbă la noi câinii vagabonzi pe străzi), Katherines Wharf pentru cei ce preferă o atmosferă marină, Victoria and Albert Museum pentru iubitorii de frumos ( nu ratați sălile orientale și colecția de bijuterii), The National Gallery pentru iubitorii de pictură ( nu ratați pictura lui Quinten Massys - The Ugly Duchess, ironia sa o sa vă și surpindă, dar o să vă și încânte)!

Acord bile albe pentru metroul londonez, pentru curățenie (dat fiind numărul foarte mare de imigranți și de vizitatori, mi s-a părut o capitală foarte curată), pentru ospitalitate și pentru multitudinea de localuri, Londra putând satisface și cele mai excentrice pofte.

În patru zile am apucat să-i simt ingredientele principale, dar cu siguranță mă voi întoarce pentru a i le gusta și pe cele secrete! Si apropo de o nouă călătorie, recomand compania aeriană KLM (mâncare bună/piloți rapizi), nu recomand Alitalia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu